Geduld aub !!!

We krijgen heel wat reacties, en hebben er ook begrip voor dat men zo snel mogelijk klaarheid wil. Er zijn er ook die menen dat wij zomaar dingen uit onze hoed kunnen toveren. Nu dat is NIET zo! We gaan geen dingen verkondigen die niet waar zijn, we gaan geen valse hoop wekken. Zolang als we geen concrete bewijzen hebben, publiceren we liever niets. Hou je ondertussen aan dat wat gezegd werd op de meeting van 22/2/2012 en hou ons op uw beurt ook op de hoogte!

Deze site heet “mijnwerker.info” en de vereniging “ksvriendenkring“. It’s all about us => wij maken geen onderscheid tussen Oost, West, … !!! Wij  mijnwerkers van KS, werden allemaal herhaalde keren bedrogen, belogen én bestolen. Hebben jullie nu nog altijd niet begrepen wat “verdeel en heers” betekent?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.