Herdenking sluiting Waterschei 10/9

Op de herdenking telde men op Manifesta een 10o0-tal bezoekers. Onze dank gaat uit naar die mensen die er waren om duidelijk te laten zien dat er nog mijnwerkers zijn die opkomen voor hun rechten. Het deed ons oprecht plezier om een aantal nog in hunne “blauwe” te mogen verwelkomen. Tijdens de toespraken laaiden de emoties hoog op en maakten indruk op de aanwezigen. Na het officiële gedeelte hadden we een goed gesprek met Wim Dries (Burgemeester Genk) en Jo Vandeurzen (Minister Vlaamse deelregering) die ons tijdens dit gesprek toezegden om de bezorgdheid rond de pensioenproblematiek van de mijnwerkers aan te kaarten in het Vlaams parlament.

2 gedachten over “Herdenking sluiting Waterschei 10/9”

 1. veel bla bla geen boem boem, onze voorzitter deyls deed nog eens niet de moeite om zich bij de enkele van ons te voegen om de burgemeester aan te spreken over ons probleem van ons statuut , LOL 🙁 zo gaan we er komen sè, de buit is binnen voor de grootste hoop ! waarom nog moeite doen ! zekers ? een boze bovengronder , jonny.

  1. Ja Jonny,

   Je bent blijkbaar niet lang genoeg daar gebleven. We hebben nog een goed gesprek gehad met zowel burgemeester Dries en minister Vandeurzen. Toch wil ik jou bedanken voor je aanwezigheid. Diegenen die daar waren hebben indruk gemaakt!

   Mvg

   robert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.