OPROEP: Ford-Mars op 11/11/2012

We roepen op om nu zondag deel te nemen IN UNIFORM (als je dat nog hebt) aan de Ford-mars op 11 november 2012. De mars vertrekt om 12.30 uur op de Europalaan richting C-mine. Het einde is rond 16.30 uur voorzien. Breng je familie, vrienden en kennissen op de hoogte. Dit is een kleine inspanning maar het kan een heel GROOT signaal zijn. Steun de mensen die getroffen zijn door de nakende sluiting van Ford en haar nevenbedrijven, steun je collega mijnwerkers die opnieuw door eenzelfde trauma moeten gaan. Steun Limburg = steun jezelf !!!

 

 

2 gedachten over “OPROEP: Ford-Mars op 11/11/2012”

  1. İk heb geen uitnoding gehad van het vergadering . İk zelf ben ex mijnwerker op ford genk . İk zouw van harte de informatie weten wat er besproken is op dit vergadering wat voorbij is . Zouw liefst op voor aant verwittigt willen worden als er in het toekomstige nog vergaderingen of besprekeningen worden. Met vriendelijken groeten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.