Doodsbedreigingen

Blijkbaar trappen we op erg gevoelige tenen… onze Voorzitter, Michel Dylst werd vandaag op lafhartige wijze bedreigd. “Er zou eens iets met hem kunnen gebeuren, als…”. Diegenen die denken dat ze ons daarmee bang maken, hebben het verkeerd voor. Wij brengen de geschiedenis, zoals ze zich heeft voorgedaan, naar buiten. Van zodra er iets gebeurt wordt hoe dan ook ALLES, zonder enig pardon, openbaar gemaakt. De archieven van Directeur Productie KS Vandewalle, Directeur-Generaal KS Lycops, Directeur-Generaal KS Vandeput, Directeur-Generaal Vandergoten, Afgevaardigd Bestuurder KS Kluft  alsook die van Yves Sleeuwaegen, Directeur operaties KS-West en Adjunct Kabinetchef  Marc Dillen (Kabinet Wilfriend Martens) bergen meer dan genoeg “explosief” materiaal. Meer dan genoeg om koppen te laten rollen. Het moet ook gedaan zijn met de pogingen van de Vlaamse regering om gelden die door de mijnwerkers voor Limburg werden gegenereerd en nu door de LRM beheerd, proberen afhandig te maken. Er is in het verleden al meer dan genoeg geld uit Limburg verdwenen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.